Μπέτυ Λιβανού: Είναι μια πασίγνωστη ηθοποιός της Ελλάδας έχοντας σπουδάσει υποκριτική στο θέατρο τέχνης του Κάρολου Κουν. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Το 2010 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα Παιανίας-Γλυκών Νερών «Εν Λευκώ» και δίνουν παραστάσεις, πολλές από τις οποίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Μπέτυ Λιβανού: Ο νέος της ρόλος

Φέτος την βλέπουμε στη νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» όπου ενσαρκώνει το ρόλο της Αντιγόνης, μια σκληρής και άκαρδης πεθεράς.

Η ίδια μαζί με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες. Την Μαργαρίτα και την Δέσποινα.

Η κόρη της Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, σπούδασε θέατρο στην Αγγλία και εργάστηκε εκεί ως ηθοποιός. Παράλληλα ασχολείται με τον χορό αλλά και με την διοργάνωση δρωμένων. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Το Νησί» και στον κινηματογράφο η πιο πρόσφατη συμμετοχή της ήταν στην ταινία «Σε αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει» με σκηνοθέτη τον πατέρα της.

Η Μαργαρίτα έχει πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της πως πιο μικρή ζήλευε την μητέρα της. Αυτό την έκανε να είναι πολύ αντιδραστική. Μεγαλώνοντας όμως άρχισε να τη θαυμάζει και να την έχει πρότυπο.

Παρότι έχει λογαριασμό στο Instagram οι αναρτήσεις της είναι πολύ λίγες.

Αναμφίβολα η Μαργαρίτα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα.


Μπέτυ Λιβανού


Πηγή: enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr