Νέες δηλώσεις έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη για τον Χρήστο Σαντικάϊ. Η παίκτρια του J2US και συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει λάθος, σχετικά με την ερώτηση στη Λάουρα Νάργες «Τι ράτσα είναι ο Σαντικάϊ;».

«Δεν την έχω δει καθόλου την Λάουρα Νάργες, επειδή κρυώνω και είμαι κουκουλωμένη στο καρότσι μου κάθομαι εκεί και δεν με βλέπει κανένας. Με συγχωρείς, ήταν όλο σωστό. Τελειώσανε τώρα αυτά με το σαλιγκάρι πως τον λένε» σημείωσε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη μιλώντας στον Θανάση Πασσά και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Είπα ότι ανθρωπολογικά υπάρχουν 5 ράτσες ανοίξτε και το Google να το δείτε. Το 2019 βγήκε σε ένα χαρτί και γράφει για ανθρώπινες ράτσες, λοιπόν την επιστήμη μου την παρακολουθώ. Τα 7 δισεκατομμύρια που υπάρχουν στον κόσμο, όλοι γύρω γύρω και οι 5 ράτσες καταγόμαστε από ένα χωριουδάκι της Ανατολικής Αφρικής από 6 γυναίκες 250 χιλιάδες χρόνια πριν. Άρα είμαστε όλοι Αφρικανοί υπό μία έννοια και είμαστε όλοι αδέρφια», κατέληξε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Να σου θυμίσουμε, πως λίγες ώρες μετά τη θύελλα αντιδράσεων από την ερώτησή της στη Super Κατερίνα, η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε συγγνώμη.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr