Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εκπομπή Τι λες τώρα, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Λιάγκας συναντιούνται στους διαδρόμους και δεν λένε ούτε «γεια»!

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος η άτυπη κόντρα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1 «ξεδιπλώθηκε» και έγινε γνωστή μετά την άρνηση του Γιώργου Λιάγκα να μην βρεθεί στο πλατό του Rouk Zouk Special για να συμμετάσχει στην ομάδα του Πρωινού που θα έπαιζε με την ομάδα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, είναι ότι η Ζέτα Μακρυπούλια την περυσινή τηλεοπτική σεζόν, το 2020 δηλαδή, αρνήθηκε να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό. Μία δεύτερη κρούση που της έγινε φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν, πάλι έπεσε στο κενό, γεγονός που έδειξε να ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος όταν κλήθηκε με τη σειρά του πρόσφατα να βρεθεί ως παίκτης στο Rouk Zouk Special είπε ότι εφόσον δεν πηγαίνει η ηθοποιός στο πλατό της δικής του εκπομπής, δεν θα πάει ούτε εκείνος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή τυγχάνει οι εκπομπές τους να παράγονται στο ίδιο στούντιο, το στούντιο Κ, όταν κατά τύχη η Ζέτα βρίσκεται στο κυλικείο για να πάρει καφέ και τη βλέπει από μακριά ο Λιάγκας στρίβει και φεύγει και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και αντίστροφα, όταν δηλαδή δει η Ζέτα εκείνον να παίρνει καφέ.

Δείτε το βίντεο με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Τι λες τώρα:

Πηγή : zappit.gr

Πηγή: true.gr