Μαίρη Συνατσάκη: Η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη
Πολλοί δεν γνωρίζουν πως η Μαίρη Συνατσάκη έχει δίδυμη αδερφή. Πρόκειται για την Αλίκη, η οποία μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως την έχουμε δει πολλές φορές δίπλα στη γνωστή Instagramer.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αναφερθεί πολλές φορές στη δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, την οποία υπεραγαπά.

Με αφορμή την αγαπημένη της φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε και μία αναφορά στην αδελφή της.

Η αγαπημένη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη
Στο τελευταίο Instagram story της, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε στους ακόλουθούς της, ποια είναι η αγαπημένη της φωτογραφία με την αδερφή της και εγραψε:

«Βρήκα επιτέλους, μετά από τη μετακόμιση, την αγαπημένη μου φωτογραφία στο σύμπαν και τώρα αναγκαστικά θα τη δείτε κι εσείς».

Σε αυτήν, η ίδια απαθανατίζεται αγκαλιά με την Αλίκη, όταν ήταν μικρές και απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει ανεβάσει ξανά υλικό με την αδερφή της από την παιδική τους ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, στα γενέθλιά τους, είχε αναρτήσει στο Instagram ένα βίντεο από το 1988, με τις δύο τους δίπλα στη μαμά τους.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε γράψει: «Κρατηθείτε λίγο χέρι-χέρι να πάτε βόλτα» λέει η μαμά ένα μεσημέρι του ‘88 και είναι σα να μην αφήσαμε ποτέ το χέρι η μια της άλλης από τότε. Η ζωή μας βόλτα, πιασμένες σφιχτά, συντροφιά… είναι σπουδαία όλα επειδή τα μοιράζομαι μαζί σου Αλικάκι μου. Σε αγαπάω ασυναίρετα και παντοτινά. Χρόνια πολλά διδυμάκι μου! Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου».

Πηγή : i-diakopes.gr

Πηγή: true.gr