Απάντηση σε όσα δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης πριν από μερικές μέρες στο Mega Καλημέρα, δίνει η Μαίρη Μπάρκουλη. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου, αναφέρει:

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταινίες μόνο και μόνο γιατί ήταν ωραίος. Για μένα έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, με αφήνει εντελώς αδιάφορη, αλλά για τον σύζυγό μου ο οποίος είναι νεκρός δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα».

Για την φράση που είπε ο Νίκος Μουρατίδης: «Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι», η Μαίρη Μπάρκουλη λέει: «Ναι του μίλησα, βεβαίως και του μίλησα, σκουπίδι είναι για μένα. αυτό είχε γίνει πριν από 2-3 χρόνια. Πότε ζητάει ο Μουρατίδης συγγνώμη για να ζητήσει και τώρα; Αν μου ζήταγε συγγνώμη θα του άνοιγα την πόρτα και άσχημες καταστάσεις που πέρασε και θα του έλεγα «έλα εδώ, ό,τι φάω εγώ θα φας κι εσύ». Τώρα, άσε καλύτερα τι θα του έλεγα γιατί για να το βάλεις στην εκπομπή θα έπρεπε να βάλεις παντού μπιπ».

πηγη: zappit.gr

Πηγή: true.gr