Η Ρούλα Βροχοπούλου που θα θυμάστε από το τηλεοπτικό παρελθόν από το ριάλιτι The Wall λύγισε on camera όταν μίλησε για τα λάθη που όπως λέει έκανε και τα οποία κατέστρεψαν τη σχέση της με τον γιο της.

Η πρώην αεροσυνοδός η οποία μετά το παιχνίδι είχε ερωτευτεί και παντρευτεί έναν άντρα πολύ νεότερο από εκείνη, τον Φραν, παραδέχτηκε δημόσια ότι θεωρεί αυτή την κίνησή της μεγάλο λάθος καθώς ο γιος της έφυγε μετά από αυτό μακριά της καθώς ντρέπεται για εκείνη.

Μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend είπε:

«Ήταν λάθος μου με τον Φραν, είχα 29 χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά. Μακάρι να ξεχνούσα το παρελθόν μου».

Την εποχή που ζούσε τον έρωτά της με τον Φραν.

Όπως παραδέχτηκε, η σχέση και ο γάμος τους κατέστρεψε τη σχέση της με τον γιο της ο οποίος ντρέπεται για εκείνη.


Με δάκρυα στα μάτια, η Ρούλα Βροχοπούλου μίλησε για τον γιο της που δεν θέλει, όπως λέει, να τη δει.

Και συνέχισε με σπασμένη φωνή και φανερά συγκινημένη: «Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για την μάνα του. Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά και θα γυρνώ με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω. Υπήρξα κακή μητέρα. Δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει».

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr