Ο Λευτέρης Σουλτάτος με ένα στόρι του απέδειξε πόσο σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά, ακόμα κι αν πρόκειται για μία αγκαλιά. Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη που κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και διατηρεί εκεί εστιατόριο, δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, βλέποντας τους συνανθρώπους τους να έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τον καταστροφικό σεισμό των προηγούμενων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ ανακοίνωσε πως το εστιατόριό του θα παρέμενε κλειστό, ώστε εκείνος και οι συνεργάτες του να μαγείρευαν για όσους είχαν ανάγκη από σίτηση. Ειδικότερα, ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε : “Σήμερα το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό. Αν γνωρίζετε οικογένειες που έχουν πληγεί από τους σεισμούς, ενημερώστε μας. Θα διατεθεί φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη. Είμαστε μαζί και στα δύσκολα. Ευχόμαστε να είμαστε καλά”.


Επίσης, έκανε έκκληση στους συνανθρώπους του να προμηθεύσουν τα άτομα που έχασαν τα πάντα, με κουβέρτες sleeping bag και οτιδήποτε θα μπορούσε να τα κρατήσει ζεστά, όπως και για τα μικρά παιδιά που έμειναν χωρίς σπίτι.


Αλλά και η Βάσω Λασκαράκη έκανε repost το στόρι του συζύγου της, ενώ ανέβασε μία φωτογραφία από την επιχείρηση βοήθειας που “έστησαν” ο Λευτέρης Σουλτάτος και οι συνεργάτες του.

 Πηγή:olagiatingunaika.gr

Πηγή: true.gr