Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στην στοά του ιστορικού κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου έγιναν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό».

Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε ο διοργανωτής του συγκεκριμένου event, Δημήτρης Λιάρος στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στην κάμερα του Happy Day χθες, 25 Νοεμβρίου, όμως ο Λάκης Λαζόπουλος διέψευσε τις δηλώσεις του!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Λιάρος είπε: «Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα «ναι»… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει»!

Ο Λάκης Λαζόπουλος με δήλωσή του ξεκαθαρίζει την κατάσταση και αναφέρει πως και οι δύο ήταν καλεσμένοι.

Συγκεκριμένα ο Λάκης λέει: «Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου. Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.»!

Και προσθέτει ο Λάκης Λαζόπουλος: «Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr