Πληθαίνουν οι περιπτώσεις επιχειρήσεων που δίνουν μπόνους στους υπαλλήλους τους που ολοκληρώνουν τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό

Μπόνους 500 ευρώ για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού, ανακοίνωσε εταιρεία στη Λάρισα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cosmos Aluminium AE, τα χρήματα θα δίνονται με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση της εταιρίας COSMOS Aluminium AE, συντασσόμενη πλήρως με την κοινωνική ευαισθησία αλλά και την ατομική υπευθυνότητα των εργαζομένων της και σε άμεση προσαρμογή με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, αποφάσισε να παρέχει έξτρα bonus εμβολιασμού αξίας €500 για κάθε εργαζόμενό της που ολοκληρώνει την διαδικασία εμβολιασμού του, παρέχοντας το επίσημο πιστοποιητικό».

Μάλιστα, η εταιρεία, που έχει έδρα τη Λάρισα και απασχολεί αυτή τη στιγμή 180 εργαζομένους, προσθέτει ότι ξεκινά καμπάνια στο εσωτερικό της δίκτυο με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να κάνουν το εμβόλιο «για το καλό όλων μας», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Είχαν προηγηθεί και άλλες επιχειρήσεις, όπως το ξενοδοχείο Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα Χανίων, που απασχολεί 50 υπαλλήλους: όταν ο ιδιοκτήτης του αντιμετώπισε τον φόβο κάποιων εργαζομένων να εμβολιαστούν, ανακοίνωσε ότι όποιος εμβολιαστεί, θα λαμβάνει έξτρα 150 ευρώ το μήνα για ολόκληρη τη σαιζόν -με αποτέλεσμα να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό όλοι οι εργαζόμενοι.

Νωρίτερα, επιχειρηματίας που έχει επιχείρηση ΚΤΕΟ στη Βέροια είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει 300 ευρώ μπόνους εμβολιασμού στους υπαλλήλους του.

πηγη: protothema.gr

Πηγή: true.gr