Ντυμένοι γαμπροί οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία οι δύο αδελφοί, ο Παναγιώτης και ο Νικόλαος, ηλικίας 36 και 33 ετών από τους Μολάους Λακωνίας που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 2/11.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha οι εικόνες από την κηδεία των δύο νέων προκαλούν ανατριχίλα. «Τα ντύσανε γαμπρούς σήμερα. Η μάνα τους ήθελε να τα δει γαμπρούς στην εκκλησία υπό άλλες συνθήκες» είπε μεταξύ άλλων η πρώτη εξαδέλφη τους, μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Δείτε την gallery:

Οι δύο αδελφοί, ο Παναγιώτης και ο Νικόλαος, ηλικίας 36 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν πολύ αγαπημένοι όσο ήταν στη ζωή και δυστυχώς, η μοίρα ήθελε να είναι μαζί και στο θάνατο.

Σήμερα, οδηγήθηκαν στην τελευταία κατοικία τους ντυμένοι γαμπροί…

Στην κηδεία μοιράστηκαν κουφέτα, όπως θέλει το έθιμο για όσους φεύγουν από τη ζωή χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Αβάσταχτος είναι ο πόνο των γονέων που σήμερα έθαψαν και τα δύο παιδιά τους.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης (2/11) επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

«Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Τους ήξερα από μικρούς και μάλιστα ο δεύτερος ο Νίκος εργαζόταν στο Δήμο μέσω ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και νικητής της ζωής αφού είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής», δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης για το τραγικό συμβάν.

Και πρόσθεσε: «Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Είναι άδικο. Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Δεν αξίζει σε κανένα γονιό να χάνει τα παιδιά του. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Ήταν δύο αδέρφια αχώριστα παντού ήταν μαζί. Ήταν τόσο αγαπημένοι. Έτσι έφυγαν και μαζί».

Δείτε την gallery:

Οι Μολάοι θρηνούν τον χαμό των δυο αδερφών στην άσφαλτο.

Τα δυο αδέρφια, 36 και 33 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή επιτόπου.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δυο είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο…

Ολισθηρότητα λόγω βροχής, λάδια στο δρόμο και απώλεια ελέγχου είναι οι πιθανότερες αιτίες της τραγωδίας.

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr