Η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος προετοίμαζαν πυρετωδώς την ημέρα του γάμου τους, όταν ξαφνικά με ένα λιτό μήνυμα, η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη ματαίωση του μυστηρίου, πέντε μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Η είδηση άφησε εμβρόντητους συγγενείς και φίλους του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, καθώς οι δυο τους είχαν καταφτάσει ήδη στο νησί της Σκιάθου, προκειμένου να παρευρεθούν στο γαμήλιο μυστήριο στις 21 Αυγούστου.

«Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης. Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν» δηλώνει στην Real News φίλος του ζευγαριού.

«Παρέμειναν και οι δύο στην Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον» προσθέτει η πηγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η Ματίνα Ζάρα δεν έχει μαζέψει ακόμη τα πράγματά της από το σπίτι που έμεναν μαζί. Οι δυο τους, μάλιστα, φέρονται να έχουν εντείνει την επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στις μεταξύ τους διαφωνίες. Οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις και οι συζητήσεις τους αναμένεται να καθορίσουν οριστικά το μέλλον της σχέσης τους.

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr