Η παίκτρια της Φάρμας, Κυριακή Κουτσογρεσάκη, έχει εμφανιστεί ξανά στους δέκτες μας πέρυσι, μέσω της εκπομπής ’’My Syle Rocks’’. Η όμορφη αεροσυνοδός έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων στο ριάλιτι και όχι άδικα.

Το πλούσιο βιογραφικό της Κυριακής Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός.

Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και εχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το “φιλόδοξη και ασταμάτητη” ενώ στα αρνητικά της “την σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος”.


Πάμε να μάθουμε όσα δεν ξέραμε για την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη
Είναι 31 ετών
Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι
Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο
Εργάζεται ως αεροσυνοδός στα αεροσκάφη της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας
Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς
Έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα και για σομελιέ
Ολοκληρώνει τα μαθήματά της για να πάρει δίπλωμα πιλότου
Έλαβε μέρος στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, My Style Rocks
Κατέκτησε τον τίτλο Miss Europe Continental Greece 2019
Το 2020 κατέκτησε τον τίτλο Queen of Nations- Brand Ambassador, στον Λίβανο

Η πιο δύσκολη φάση στην ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στην ζωή της για αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

Δείτε την Κυριακή όταν συμμετείχε στο My style rocks:

Πηγή: true.gr