Ευτυχισμένες στιγμές για τον Στέλιο Κρητικό και την οικογένειά του η οποία, όπως είναι ήδη γνωστό, σύντομα θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος!

Η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας οικογένειας, οπού μέσα από το Instagram του είχε ανεβάσει μια οικογενειακή φωτογραφία με τη λεζάντα: «Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε».


Το ζευγάρι έμαθε το φύλο του μωρού που περιμένει, με τον Στέλιο Κρητικό να ανεβάζει ένα τρυφερό βίντεο τη στιγμή του υπέρηχου οπού ακούγεται η γυναικολόγος να λέει πως περιμένουν κοριτσάκι.

Δεύτερο κορίτσι λοιπόν για την οικογένεια!

Δες το βίντεο

Στέλιο, για τέταρτη φορά πατέρας! Πρέπει να «πετάς» από τη χαρά σου, σωστά;
«Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εγώ και η σύζυγός μου και τα παιδιά και όλη η οικογένεια που έρχεται το νέο μέλος στη ζωή μας σε λίγο καιρό και ανυπομονούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας»

Τα παιδιά σου πώς το πήραν όταν τους ανακοίνωσες τα ευχάριστα;
«Οι γιοι μου όταν τους το ανακοίνωσα μου απάντησαν «Καλά το περιμέναμε, δεν ήταν έκπληξη. Το είχα πει και στο Survivor, όταν συμμετείχα ότι θέλω να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί. Η κόρη μου το περιμένει πώς και πώς, το περιμένει 2 χρόνια η αλήθεια είναι. Στις ζωγραφιές της, όταν ζωγράφιζε μια γυναίκα ή ένα κορίτσι πάντα έβαζε στην κοιλίτσα ένα μωράκι, όταν παίζαμε με τις κούκλες, πάντα η μια κούκλα ήταν έγκυος. Στην ουσία η εγκυμοσύνη υπήρχε πάντα και με κάποιον τρόπο στα παιχνίδια μας, οπότε η μικρή είναι πολύ ενθουσιασμένη!»

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr