Η γνωστή ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου μετά το τέλος της σειράς 8 λέξεις, στο οποίο υποδύεται τη Μάγδα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Μπούσιο… Η φωτογραφία που ανέβασ στο Instagram,

Μία πραγματικά ιδιαίτερη περίοδος για την γνωστή ηθοποιό Κρίστη Παπαδοπούλου, καθώς διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, και ταυτόχρονα μία από τις πιο ευτυχισμένες.

Η γνωστή ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς, 8 λέξεις, στο οποίο και συμμετείχε υποδυόμενη την Μάγδα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Μπούσιο, κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram…

Δημοσιεύοντας φωτογραφία αμέσως μετά το τέλος της γαμήλιας τελετής, η Κρίστη Παπαδοπούλου έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση γράφοντας το παρακάτω κείμενο για την ξεχωριστή στιγμή της ζωής της…

«Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο!

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν άγνωστος για μένα αλλά ήταν ένας Άγγελος και με βοήθησε σε όλα τα πράγματα για να γίνει αυτό το πάρτυ πιο όμορφο @angelastavrinou να σε έχει ο Θεός πάντα καλά! Κουμπαρουληδες να μας προσέχετε!

Αγαπημένοι γονείς σας ευχαριστούμε για όλα που μας χαρίσατε απλόχερα!», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Κρίστη Παπαδοπούλου.

Το μυστήριο, έλαβε χώρα στις 3 Ιουλίου στην εκκλησία Αγίου Προκοπίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Της Παναγίας του Κύκκου στη Λευκωσία μιας και η νύφη κατάγεται από την Κύπρο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2019 ενώ η πρόταση γάμου ήρθε έναν χρόνο μετά. Με όσα συνέβησαν ωστόσο με τον κορονοϊο αποφάσισαν να καθυστερήσουν λίγο το μυστήριο γι΄αυτό και το πραγματοποίησαν φέτος.

Πηγή: true.gr