Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του από την Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτοντας ποιες είναι οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του σήμερα.

«Το κάναμε μαζί με τη Κατερίνα για αυτό βγάλαμε κοινή ανακοίνωση. Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εμάς είναι τα παιδιά μας. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η σχέση μου με την Κατερίνα είναι εξαιρετική, κανονική, δυο ανθρώπων που έχουν μεγάλη αγάπη για τα παιδιά τους, τα φροντίζουν καθημερινά, συνεννοούνται καθημερινά, είναι όλα καλά.

Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στην νέα της εκπομπή, μπορεί να μην πουλάει αλλά έχουμε καλή σχέση. Από την ώρα που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν γραφτεί τέρατα.

Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση και να μη σκοτώνονται», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr