Στην παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα και της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γοητευτικός τραγουδιστής που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Fame Story αποκάλυψε πως αρχικά, είχε κοπεί από τις audition του μουσικού ριάλιτι και τελικά πέρασα όταν πήγε στη θέση ενός άλλου φίλου του με το ίδιο όνομα.

«Δεν τραγουδούσα μπροστά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου γιατί ντρεπόμουν. Κάποια στιγμή ήταν τότε στον ΑΝΤ1 τα Fame Story και όλα αυτά τα παιχνίδια και εγώ σαν παιδί από την τηλεόραση έλεγα, “α, αυτός το λέει καλά ο άλλος όχι”. Υπήρχε την ίδια περίοδο στο Fame Studio ένα σεμινάριο που έκανες για ένα μήνα που ήταν ο Γούναρης, η Τζούλι Μασίνο, άνθρωποι που ήξεραν και λέω να πάω να δοκιμάσω, να δω τι θα μου πουν αυτοί οι άνθρωποι, αν είμαι καλός ή όχι για να ασχοληθώ.

Πήγα, μου δηλώσανε τότε συμμετοχή στο Fame Story από εκεί γιατί μάλλον κάτι είδαν που τους άρεσε. Πέρασα με τα χίλια ζόρια. Πήγαμε μαζί με τους υπεύθυνους του Fame Studio στις audition, έφτασα στους 70 και με κόψανε. Μετά, επειδή έκανε μοντελινγκ τότε – αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει – ένας φίλος μου και συνάδελφός μου, μου είχε πει ότι είχε δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story αλλά δε θέλει να πάει και ξέρουν ότι θα περάσει ένας Κώστας εκείνη τη μέρα, εκείνη την ώρα και μου είπε αν θέλω να πάω στη θέση του.

Δεν είχε δηλώσει το επώνυμό του γιατί κάποιον ήξερε από την παραγωγή. Λέω ας πάω να κοπώ δεύτερη φορά να καταλάβω ότι δεν είμαι γι΄αυτό. Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα. Την επόμενη μέρα από την audition μπήκα στο παιχνίδι. Ο φίλος μου δεν έχει μετανιώσει καθόλου που δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι» αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr