Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ενώ ήταν διακοπές στη Δημητσάνα ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μπατής. Ο 61 χρονος δημοσιογράφος πέθανε προδομένος από την καρδιά του. Ο Κώστας Μπατής είχε συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό μπάσκετ.

Ο γνωστός αθλητικογράφος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την σταρ Ελλάς 1995 Ελένη Παπαιωάννου. Ένα χρόνο μετά τη στέψη της η Ελένη γνώρισε το γοητευτικό αθλητικογράφο Κώστα Μπατή. Θαύμαζε ο ένας τον άλλο και πολύ γρήγορα έγινα ζευγάρι. Ήταν τότε που είχε γίνει το κορίτσι του δελτίου καιρού του Ant1. Ένα χρόνο μετά, παντρεύτηκαν.

Η Ελένη έμεινε έγκυος και αποφάσισε να κρατήσει το μωρό με την στήριξη του Κώστα. Γεννήθηκε η Άννα Κατερίνα και το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο.

Έζησαν μαζί αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι και απέκτησαν δυο υπέροχα παιδιά. Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα και ένα ευτυχισμένο γάμο αλλά τελικά ξεκίνησαν τα σύννεφα στο γάμο τους. Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου. «Τίποτα δεν έχει αξία εάν δεν ζεις το απόλυτο. Εμείς δεν θέλαμε να έχουμε μία συμβατική ζωή κι έτσι πήραμε την απόφαση να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους” είχε δηλώσει τότε η Ελένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το δεις”. Είχε τονίσει μάλιστα ότι οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ αλλά η κοινή τους ζωή, έφθασε στο τέλος της…

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπατής είχε δηλώσει για το διαζύγιό τους: “Ο χωρισμός ήταν η πιό λογική λύση, από το να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη και να έχουμε διαφορετικές ζωές” είχε πει ο δημοσιογράφος στην εκπομπή Κους Κους του Alpha το 2010 όταν χώρισαν.

Ο γνωστός αθλητικογράφος είχε μιλήσει για το τι σημαίνει για εκείνον ο γάμος και γιατί αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους:

Είναι η συντροφικότητα, η μητρότητα , η πατρότητα , η ερωτική επιθυμία είναι πάρα πολλά πράγματα. Αν κάποια στιγμή ένα από αυτά ανακληθεί θα πρέπει να δεις τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν. Εμείς συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε χάσει κάποια στοιχεία. Μπορεί να ήμασταν καλοί γονείς, καλοί σύντροφοι αλλά να μην ήμασταν καλοί εραστές. Αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε κάποιος κορεσμός, ότι έχουν χαθεί κάποια συναισθήματα μεταξύ μας. Ο χωρισμός ήταν η πιο λογική λύση από το να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη και να έχουμε διαφορετικές ζωές. Το χειρότερο απ’ όλα θα ήταν να έχουμε παντελή έλλειψη σεβασμού στα 14 χρόνια γάμου , τα οποία ήταν πολύ όμορφα και εποικοδομητικά”

Τα παιδιά, συμφωνούν να μένουν με την μητέρα, στο σπίτι τους στην Νέα Σμύρνη και ο Κώστας Μπατής αποφασίστηκε να τα βλέπει 2-3 φορές την εβδομάδα.

Πέρσι η Ελένη Παπαιωάννου είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τη νέα της ζωή στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Παπαιωάννου ζει εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τα δυο της παιδιά και εργάζεται σε ασφαλιστικό γραφείο. Περνά ώρες με τα παιδιά της και το χόμπι της είναι η μαγειρική την οποία και απολαμβάνει!

Πηγή: true.gr