Αρνητής του κορωνοϊού ο Ουκρανός Ντμίτρι Στούζουκ, ένας 33χρονος fitness influencer. Δεν πίστευε στην ύπαρξη του κοροναϊού. Μέχρι που τελικά ασθένησε και ο ίδιος και τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Πριν από τρεις μέρες με μια ανάρτησή του στο Instagram μοιράστηκε με τους 1,1 εκατ. ακολούθους τους ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό ύστερα από ένα ταξίδι στην Τουρκία.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με μάσκα οξυγόνου από το κρεβάτι του νοσοκομείου έγραψε: «Ήμουν ένας από αυτούς που πίστευε ότι ο Covid δεν υπάρχει… μέχρι που αρρώστησα», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο Covid δεν είναι μια σύντομη ασθένεια. Και είναι βαριά».

Τελικά, η σύζυγός, Σοφία Στούζουκ, επίσης influencer με την οποία είχαν τρία παιδιά αλλά αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση, μια μέρα μετά ανακοίνωσε ότι ο Ντμίτρι είχε χάσει τη μάχη με την ασθένεια.

Στην ανάρτησή του ο Ντμίτρι είχε περιγράψει πώς ανακάλυψε ότι είναι άρρωστος: «Ένιωσα άσχημα την δεύτερη μέρα που ήμουν στην Τουρκία. Ξύπνησε στη μέση της νύχτας επειδή ο λαιμός μου είχε πρηστεί και ήταν δύσκολο να αναπνεύσω. Την ίδια στιγμή με πονούσε λίγο και το στομάχι μου. Την επόμενη μέρα αρχισα να βήχω, αλλά δεν ειχα πυρετό. Δεν είχα άλλα συμπτωματα της ασθένειας, οπότε σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να συνέβη ύστερα από τα αθλήματα που είχα παίξει, εξαιτίας της αλλαγής της ατμόσφαιρας και της διατροφής και εξαιτίας του γεγονότος ότι είχα κοιμηθεί με κλιματιστικό, ανέφερε.


«Αφού επέστρεψα από την Τουρκία έκανα αμέσως διάφορες εξετάσεις, ένα υπέρηχο και ένα τεστ κοροναϊού για κάθε περίπτωση. Αποδείχτηκε ότι ήμουν θετικός», τόνισε.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι του έβαλαν οξυγόνο και ότι στη συνέχεια τον άφησαν να πάει σπίτι καταλήγοντας ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή. Ωστόσο, μια μέρα μετά η πρώην σύζυγός σύμφωνα με πληροφορίες τον ανακάλυψε αναισθητο στο σπίτι και τον μετέφεραν ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όπως είπε η ίδια ο Ντίμτρι ειχε καρδιολογικά προβλήματα και δεν ανταποκρινόταν στην θεραπεία. Τελικά, λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: true.gr