Το τελευταίο θύμα είναι ένας 68χρονος που έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Σωτηρία. Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί δύο ακόμη θάνατοι, ενός 52χρονου χωρίς υποκείμενα νοσήματα και μιας 85χρονης.

Άλλος ένας συμπολίτης μας, ο τρίτος τις τελευταίες 24 ώρες έχασε την ζωή του από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για έναν άνδρα 68 ετών που νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία από τις 18 Αυγούστου και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής. Επασχε από υποκείμενα νοσήματα, μεταξύ των οποίων στεφανιαία νόσο.

Η λίστα των θυμάτων από τον κορονοϊό μακραίνει με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 239.

Νωρίτερα σήμερα είχαν ανακοινωθεί δύο ακόμη θάνατοι. Ενας 52χρονος από την Καβάλα είναι το 23ο θύμα κορονοιού που καταγράφεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Ο άτυχος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου στην ΜΕΘ (μπήκε στις 26 Ιουλίου) του Νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, χωρίς υποκείμενα νοσήματα δεν τα κατάφερε τελικά και ξεψύχησε σήμερα το πρωί.

Επίσης μια γυναίκα από τη Λάρισα έχασε τη μάχη. Πρόκειται για μια 85χρονη που “έσβησε” το πρωί, μετά από επιπλοκές στην υγεία της. Ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: true.gr