
Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ο άλλοτε νομάρχης και Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, διαγνώστηκε θετικός στον ιό.
Ένα ακόμα πρόσωπο της πολιτικής, καθώς στο παρελθόν διετέλεσε νομάρχης και Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο εν λόγω, διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που, όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στον ιό.
Μάλιστα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης νοσηλεύεται από τις 3 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Το ίδιο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο άλλοτε Περιφερειάρχης παρουσιάζει συμπτώματα αλλά η κλινική του κατάσταση είναι καλή.
ΕΚΑΒ: Το 80% των κλήσεων είναι για COVID19 – Διαγνώστηκαν και 21 κρούσματα στις φυλακές Διαβατών #OPENnews #COVID19greece #COVID19gr pic.twitter.com/Fvmchr09iK
— OPEN News (@OpenNewsGr) November 6, 2020
Πηγή: true.gr