Συγκινεί η εξομολόγηση της Μαρίας Νούλια σχετικά την καθημερινή, μόνιμη και επί πάνω από 10 χρόνια χρήση μάσκας από τον γιό της.

Η Μαρία Νούλια, μία μητέρα που μεγάλωσε το παιδί της με τον τρόμο της λευχαιμίας και όπου επί χρόνια έπρεπε τόσο αυτή όσο και το παιδί της να φορούν μάσκα, απευθύνεται σε όσους αντιτίθενται σήμερα στην χρήση της παρά τις συμβουλές από τους ειδικούς για την μετάδοση του κορονοϊού.

Η μητέρα μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξομολογείται την καθημερινή, μόνιμη και επί πάνω από 10 χρόνια χρήση μάσκας από τον γιό της και από όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Η κα Νούλια συγκλόνισε με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook και έδωσε ένα μάθημα ζωής για τα παιδιά που δε φορούν μάσκες. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το παιδί μου για να ζήσει φοράει μάσκα από 4 ετών».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Νούλια:

Εχω κουραστεί να διαβάζω ολες αυτές τις “παραφιλολογιες” για τη ΜΗ χρήση μάσκας από τα παιδιά και νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ στο θέμα, μιας και το έχω ζήσει από πρώτο χέρι… Όταν ο γιος μου νοσούσε από λευχαιμία και καθ’ ολη την προετοιμασία για την Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ η σκέψη της ΜΗ χρήσης μάσκας από τον ίδιο η από εμάς! Στην τρυφερή ηλικία των 4αρων ΕΠΡΕΠΕ να φοράει αυτό που κάποιοι αποκαλειτε “φιμωτρο”, για ώρες!!! Ημέρες!!! Νύχτες!!! Μήνες!!! Χρόνια!!!! Χωρίς να παραπονεθεί, χωρίς να σκεφτεί καν αν τον ενοχλεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ! Και όταν έπρεπε να την βγάλει για να φάει η να κοιμηθεί, την μάσκα φορουσαμε όλοι εμείς!!!! Ακόμα και όταν κοιμόμασταν!!! Το να κρατήσουμε το παιδί μας προστατευμενο από παντός είδους μικρόβιο η ιό ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!! Ακόμα και τώρα που πέρασαν τα χρόνια και ο μικρός μας ήρωας και νικητής μεγάλωσε, όταν πηγαίνουμε για τις καθιερωμένες μας εξετάσεις, από σεβασμό και καθήκον να προστατευσουμε τα παιδιά που νοσούν τώρα, φοράμε μάσκα! Όλη η οικογένεια! Για όσες ώρες απαιτηθεί!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ λίγο όλοι εσείς στον μικρο Λάμπρο και στον κάθε “Λαμπρο” που έδωσε η δίνει αγώνα ζωής, όταν ρωτάει: “Μαμά γτ όλοι τσακώνονται για τη μάσκα? Εμάς τα παιδιά που την φοράμε χρόνια, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ “ΔΕΙ” ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?”…

Πηγή: true.gr