Και ακόμη δεν ξέραμε κανέναν από τους δύο.

Τον Γιώργο Καράβα τον γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από το Greece’s Next Top Model, στον ρόλο του coach των μοντέλων, το οποίο μετά από δύο χρόνια για πρώτη φορά είχε και αγόρια και κορίτσια. Φυσικά τράβηξε τα βλέμματα πάνω του από την πρώτη στιγμή και όχι άδικα. Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας και αυτό είναι κάτι εντελώς αποδεκτό.
Σε λίγους μήνες θα τον απολαμβάνουμε και πάλι μέσα από το GNTM σίγουρα στον ρόλο του coach και αφήνουμε ένα ερωτηματικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά αφού έχουν ακουστεί πάρα πολλά. Ο coach Καράβας εκτός από πολύ ωραίος άντρας (και παντρεμένος με παιδί) είναι και πολύ καλός στη δουλειά του. Και μπορεί εμείς να τον μάθαμε πέρυσι, το όνομά του όμως ήταν γνωστό στον χώρο της μόδας αρκετά χρόνια πριν.
Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Κόρομι, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Survivior 4 στο οποίο βρίσκεται ακόμη και αγωνίζεται για το έπαθλο με τη μπλε ομάδα. Και τι σημασία έχει που πριν δεν γνώριζες κανέναν από τους δύο; Εκείνοι έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους, ήταν ονόματα πολλά υποσχόμενα στην αντρική βιομηχανία της μόδας και είχαν φωτογραφηθεί και μαζί.

Ναι ναι καλά διαβάζεις μαζί. Κόρομι και Καράβας έχουν φωτογραφηθεί με μαγιό και μας δείχνουν τους απίστευτους κοιλιακούς τους, τον 2018 σε γνωστό περιοδικό και την αποκάλυψη έκανε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.


Πηγή : queen.gr

Πηγή: true.gr