Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έχει βελτιωθεί αρκετά!

Οι φυσικοθεραπευτές του, Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Ο παρουσιαστής έχει αρχίσει να μιλά και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη που είναι ο φύλακος άγγελος του είχε δηλώσει πρόσφατα. «Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο. Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου.

Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε», είπε στην εφημερίδα «On time».

Συγκεκριμένα ανέφεραν στην Ζήνα Κουτσελίνη: «O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την υγεία του παρουσιαστή, για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά και την σύζυγό του που στέκεται βράχος δίπλα του.

Πηγή: true.gr