Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Εκ τότε ο αγαπημένος παρουσιαστής ανεβαίνει κάθε μέρα τον δικό του γολγοθά έχοντας πάντα στο πλευρό του σαν φύλακα άγγελο την αγαπημένη του σύζυγο Εβελίνα Βαρσάμη αλλά και τον γιο τους,

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής χαρίζοντας το χαμόγελο στην οικογένειά του και την ελπίδα πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν έχει σταματήσει της φυσιοθεραπείες του προκειμένου να φτάσει όσο πιο σύντομα γίνεται στην αποκατάσταση. Έτσι, πριν λίγες ώρες βρέθηκε και πάλι στο ειδικό θεραπευτήριο. Η Εβελίνα Βαρσάμη που όπως πάντα, ήταν μαζί του δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στέλνοντας ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

“Φυσικοθεραπεια!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου💪💪🙏🙏!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!” έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr