Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο όλα πήγαν καλά και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι καλά! Οι γιατροί που τον εγχείρησαν ενημέρωσαν τους οικείους του ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Μετά τις 21:00 το βράδυ, ο Κωνσταντίνος θα βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το χειρουργείο κράτησε πάνω από 7 ώρες. Ήταν μια λεπτή και δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι, αλλά όλα πήγαν καλά. Έξω από το χειρουργείο βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες ο φύλακας άγγελος του παρουσιαστή, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη την οποία συχνά ενημέρωνε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ο βοηθός του χειρουργού για την έκβαση της επέμβασης, έτσι ώστε να μην έχει αγωνία.

Η Εβελίνα που έχει μεγάλη πίστη στη δύναμη του Κωνσταντίνου αλλά και τους γιατρούς ήταν σίγουρη ότι και αυτό το δύσκολο χειρουργείο θα πήγαινε καλά. Το πρωί μάλιστα είχε γράψει στο facebook: “Είμαι σίγουρη ότι και σε αυτό το χειρουργείο θα τα καταφέρεις!!! Πάμε δυνατά Κωνσταντίνε μου”!!! ενώ λίγο μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου να κοιτά χαμογελαστός τον γιατρό του Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, ο οποίος έχει εξειδίκευση στην κρανιοπροσωπική χειρουργική και είναι ιδιαίτερα έμπειρος.

Η ευχή της Εβελίνας πραγματοποιήθηκε! Το TLIFE, εύχεται καλή ανάρρωση στον Κωνσταντίνο.

Πηγή: true.gr