Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, λέγοντας μεταξύ άλλων «Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… Δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Αναφερόμενη στην εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» είπε πως είναι χαρούμενη που την παρουσιάζει και της έδωσε την ευκαιρία να πηγαίνει «σε κανονικούς ανθρώπους» σε Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο «που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το Κάτι Ξαναψήνεται. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70 – 80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 90.000 ευρώ…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

«Καταρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη… Δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού…», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή : reader.gr

Πηγή: true.gr