Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Το βράδυ της Τετάρτης (14-09») η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στο Νew Season Opening Party του Gastro Bar Goya.

Λαμπερή μέσα στο υπέροχο φόρεμά της πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το gossip-tv να εξασφαλίζει τα πρώτα αποκλειστικά στιγμιότυπα. Η ίδια όμως την επόμενη μέρα θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το παρών στο Gastro Bar που ανήκει στον σύντροφό της, πόζαρε με πρώτο πλάνο το υπέροχο μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της.

Και είναι ένα θαύμα!

«Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών. Θα κάνουμε ένα πάρτι για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό. Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία.

Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα»

Πηγή: true.gr