“Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς” λένε κάποιοι και μάλλον το ίδιο θα πρέπει να ακολουθήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και η παρουσίαση της εκπομπής της έχει να κάνει με το φαγητό και την μαγειρική (των άλλων φυσικά…γιατί η ίδια μάλλον δε φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες).

Αφού μας ενημέρωσε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Κάτι Ξαναψήνεται» γνώρισε «απλούς ανθρώπους» και έμαθε για… πρώτη φορά την ύπαρξη περιοχών όπως ο Ασπρόπυργος, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Στο απόσπασμα που ξεχώρισε και έπαιξε η εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» η «Queen Ντίνα» λέει στον Νίκο Μουτσινά «σκέψου σε σπίτια 30-40 τετραγωνικά max και σκέψου ότι υπήρχε ένα μπάνιο».

Δείτε το βίντεο:

Η Ναταλία Γερμανού και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν με άκρως χιουμοριστικό τρόπο τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ωστόσο κάποια στιγμή τα όσα έλεγε η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν… too much για τους παρουσιαστές με τη Ναταλία Γερμανού να λέει «δεν βρίσκω κάτι άλλο να πω, οπότε θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας».

Πηγή: true.gr