Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν γονείς!

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα γέννησε στις 19 Μαΐου και πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή την είδηση η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Συγκεκριμένα έγραψε: «19.5.21! Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου… το πιο ευλογημένο… Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου… όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας!!!» και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες! Στη μία απεικονίζεται η νεογέννητη κορούλα της και στην άλλη είναι με τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμαρά και τον γιατρό της!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός μέσα από το μαιευτήριο.

Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι «Να τους ζήσει και να είναι γερό και καλότυχο»!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγιναν γονείς!

Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα γέννησε στις 19 Μαΐου και πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστή την είδηση η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η φώτο από το μαιευτήριο


Και η πρώτη φώτο της μικρούλας τους!

Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα γνωρίστηκαν πριν τέσσερα χρόνια, το 2017 όταν η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ παράλληλα έπαιζε στη θεατρική παράσταση “Ένα εξοχικό παρακαλώ”.

“Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας, Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ. Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας, παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει να είμαστε μαζί. Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε. Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα» είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων όμως είδαμε μία υπέροχη φωτογραφία από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Παρίσι κάτω από τον φωτισμένο Πύργο του Αϊφελ μέσα στο 2020.

Και μπορεί να σκέφτονταν να παντρευτούν τον περασμένο χρόνο, όμως η πανδημία τους χάλασε τα σχέδια. Ο γάμος πάντως θα γίνει στην Κρήτη, στην γενέτειρα του ποδοσφαιριστή.

Και μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να μην παντρεύτηκε, όμως εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο παιδί του!

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr