Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για τον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως είναι πολύ σκληρός άνθρωπος.

Καλεσμένος στον Alpha Κύπρου ήταν ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για τη γνωριμία του με τον Τραμπ, τον οποία και χαρακτήρισε «δύσκολο άνθρωπο».

Παράλληλα αποκάλυψε πως είχε φτάσει να βγάζει 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε: «Είχες φτάσει να βγάζεις 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, τον μήνα;».

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε: «Είχα φτάσει να βγάζω 5 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή εγώ περνάω πιο καλά», τόνισε.

«Μπορώ να καθίσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club», συμπλήρωσε.

Για το παρασκήνιο της συνάντησης που είχαν στο σπίτι του η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε:

«Ενώ είχα πει χιλιάδες φορές στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να κάνουμε αυτό στο J2US, κάποια στιγμή μου λέει η Άννα «Γιατί όχι»; Κι έρχονται σπίτι μου πέντε μέρες πριν από την εκπομπή η Άννα και η Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα, μπαίνει μέσα η Άννα και λέω «Τώρα Θεέ μου πώς θα το διαχειριστώ»; Ανοίγει την πόρτα, κοιτάει, χαμογελάει και λέει η Άννα: «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη». Κάθονται και 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα».

Για την γνωριμία με τον Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε: «Τι είπα από μέσα μου θες να σου πω; Απαπα, τι δύσκολος άνθρωπος. Έτρωγε σε ένα τραπέζι τόσο, μπάινω μέσα να κάνουμε το ραντεβού, ήταν η ασφάλεια αριστερά και δεξιά και δεν με κοιτούσε. Κάτω το κεφάλι και μου λέει «κάτσε». Μάλιστα λέω εγώ και κάθομαι. Του λέω την ιστορία, μου λέει ωραία αλλά τα ταξίδια δεν τα πιστεύω… για μένα ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: true.gr