Αγνώριστη είναι σήμερα η «Αφρούλα», η οποία πριν χρόνια έλεγε τον καιρό του Star μαζί με την Πετρούλα Κωστίδου.

Συγκεκριμένα η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά από τότε, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είνα τεράστια. Η ίδια μίλησε στο παρελθόν για την παρουσία της στο δελτίο καιρού, όπου όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της στο «Open», την στιγμάτισε αρνητικά.

Τι κάνει σήμερα η «Αφρούλα» που έλεγε το δελτίο καιρού με την Πετρούλα Κωστίδου

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω του και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό.

Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος ”Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μου είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία”» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ότε εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Πηγή: true.gr