Η 17χρονη Κλειώ Ρόμπερτς προφανώς έχει κληρονομήσει το DNA της μαμάς της και είναι μια κούκλα. Μαμά και κόρη ποζάρουν με τα μαγιό τους.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η 48χρονη Ναταλία Δραγούμη είναι παντρεμένη, με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και μένουν σε ένα υπέροχο και διαφορετικό σπίτι στο Μαρούσι που σχεδίασαν οι ίδιοι, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 15χρονο Φίλιππο και την 17χρονη Κλειώ Ρόμπερτς.

Η ηθοποιός μιλά συχνά σε συνεντεύξεις της για τα δύο της παιδιά και τη σχέση της με τον σύζυγό της. Ωστόσο, είναι σπάνιες οι φορές που την έχουμε δει να μοιράζεται φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, ήρθε η ώρα να μας συστήσει την πανέμορφη κόρη της Κλειώ Ρόμπερτς, με την οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του Hello! που κυκλοφορεί.

Μαμά και κόρη φορούν ολόσωμα μαγιό και εντυπωσιάζουν.


Και όπως παρατηρούμε όλοι, η Κλειώ Ρόμπερτς έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς της.

Η Ναταλία Δραγούμη έχει μοιραστεί ελάχιστες φωτογραφίες με την κούκλα κόρη της.


Η σχέση με τα παιδιά της
Η Ναταλία Δραγούμη έχει μιλήσει για την ειλικρινή σχέση που έχει με τα δύο παιδιά της ενώ έχει αποκαλύψει κάποια λόγια που της είχε πει μικρή η κόρη της, τα οποία ήταν σκληρά για εκείνη.

«Μου είχε πει η κόρη μου δύο πράγματα, πολύ μικρή όμως. Είχε πει ότι πρώτον δεν θέλει να γίνει ηθοποιός. Επειδή, θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της. Είχε συνδυάσει το ηθοποιός με την απουσία. Και είχε πει επίσης πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γιατί «δεν θέλω να γκουγκλάρω το όνομά μου και να με βλέπω γυμνή”. Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο».

«Της το εξήγησα τότε γιατί ήταν μικρούλα και δεν έχει τέτοια θέματα πια», αναφερόμενη στις γυμνές σκηνές που έχει γυρίσει και πώς αυτές μπορεί να έχουν απομωνωθεί και να εμφανίζονται ως φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

«Πέρσι που έκανα ένα επεισόδιο στο «Ου φονεύσεις” τους το είπα από πριν ότι είναι μια σειρά που μπορεί να έχει και βία και σεξ και φόνους και κάποιο γυμνό. Για να είναι προετοιμασμένα μην τους πει κάποιος κάτι. Κι επειδή ήταν μεγάλα πια μου είπαν «Έλα ρε μαμά τώρα τι μας λες; Ας τολμήσει να μας πει κάποιος κάτι;”», συμπλήρωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Πηγή : thetoc.gr

Πηγή: true.gr