Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Γουάγκεν Γου, γνωστή και ως Ελπίδα, η γλυκιά Κινέζα που έγινε viral στη χώρα μας, όταν «ανέβασε» στα social media της video clip με πρωταγωνίστρια την ίδια να τραγουδάει Έλενα Παπαρίζου!
«Το ενδιαφέρον μου για την ελληνική γλώσσα και την Ελλάδα δημιουργήθηκε όταν ήμουν ακόμη στο λύκειο. Διάβασα για την ελληνική μυθολογία και αποφάσισα να σπουδάσω ελληνικά στο πανεπιστήμιο ως ειδικότητα», εξήγησε η Γουάγκεν Γου για το πώς γεννήθηκε η αγάπη της για την Ελλάδα.

«Το όνομα Ελπίδα το πήρα στο πανεπιστήμιο επειδή στην τάξη μας κάθε φοιτητής έπρεπε να έχει ελληνικό όνομα για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι «Είμαι δημοσιογράφος στο ελληνικό τμήμα ενός πρακτορείου όπως η ΕΡΤ στην Ελλάδα».

«Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, βρέθηκα στην Κέρκυρα και στο Ιόνιο πανεπιστήμιο για δυο εξάμηνα. Ήταν λίγο δύσκολα για μένα να επικοινωνήσω με τους ντόπιους. Οι άνθρωποι στην Κέρκυρα μιλάνε πολύ γρήγορα», είπε η Ελπίδα για το χρόνο που έχει περάσει στην Ελλάδα.

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο της ελληνικό φαγητό, η απάντησή της δεν αποτελεί έκπληξη: «Το αγαπημένο μου ελληνικό φαγητό είναι ο γύρος».

«Δεν το περίμενα ότι το βίντεο μου με το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου θα γίνει viral στην Ελλάδα. Διάλεξα το τραγούδι “Μαζί σου” της Έλενας Παπαρίζου από την αγάπη μου. Mου αρέσει ο Χρήστος Μάστορας από το συγκρότημα Melisses», ανέφερε η ίδια σχετικά με τα βίντεό της όπου τραγουδάει ελληνικά τραγούδια.

«Η Έλενα Παπαρίζου έκανε share το video clip μου, όπως και ο Χρήστος Μάστορας για το δικό του τραγούδι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα ήθελα να τους καλέσω να τραγουδήσουμε κάποιο τραγούδι μαζί», είπε κλείνοντας η γλυκιά Ελπίδα.

Πηγή: megatv.com

Πηγή: true.gr