Όλες οι αδελφές Kardashian, έχουν ως μεγάλο τους όπλο το instagram. Μάλιστα εκτός από τα stories και τις φωτογραφίες που αναρτούν οι ίδιες, έχουν μια ομάδα που ρετουσάρει και επιλέγει τις φωτογραφίες που θα ανέβουν στη διάσημη πλατφόρμα. Ωστόσο πριν λίγες μέρες έγινε ένα… τραγικό λάθος από συνεργάτη της Khloe Kardashian.

Δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της με καυτό μπικίνι που πρώτον δεν την κολαύκευε, δεύτερον φαίνονταν κάποια μικρά ψεγάδια στο κορμί της και τρίτον, το σώμα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είχε καμία σχέση με όλες τις υπόλοιπες που έχουν δημοσιευτεί

Όπως αναμενόταν, η Κλοέ έγινε έξαλλη, η φωτογραφία κατέβηκε αλλά δυστυχώς για εκείνη οι followers που την είδαν την κράτησαν και από τότε κάνει το γύρο του κόσμου σε όλα τα lifestyle sites! Μάταια η ομάδα της προσπάθησε να “εξαφανίσει” από το διαδίκτυο την αρετουσάριστη επίμαχη φωτογραφία. Υπήρχε πλέον παντού… Πάντως μετά από όσα έγιναν, ο εκπρόσωπος τύπου της 36χρονης δήλωσε: Η Κλοέ είναι πάντα υπέροχη αλλά είναι δικαίωμά της να επιλέγει ποια φωτογραφία θα ανεβάσει και ποια όχι!

Η φωτογραφία που δεν ήθελε να δούμε η Κλοέ

Και οι υπόλοιπες με μπικίνι στο Instagram!

Πηγή: true.gr