«Ψάξε την αγάπη στις λεπτομέρειες» γράφει το γνωστό μοντέλο.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία full-time μαμά και το απολαμβάνει όσο τίποτε. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ακόμα πιο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται εμπειρίες, σκέψεις και προβληματισμούς γύρω από τη μητρότητα.

Το γνωστό μοντέλο έχει δημιουργήσει και κανάλι στο YouTube όπου ανεβάζει από βίντεο με συνταγές, μέχρι συμβουλές για μαμάδες, όπως το πώς το μπορούμε να διαχειριστούμε τα tantrums του νηπίου. Έχοντας βέβαια μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι 12,5 χρονών, σίγουρα έχει την εμπειρία.

Από τις αγαπημένες στιγμές της Κάτιας Ζυγούλη με τα παιδιά της είναι οι βόλτες και τα παιχνίδια τους. Το καλοκαίρι μας έδειχνε με υπερηφάνεια τις δημιουργίες του γιου της στην άμμο…

…αλλά και στο παρελθόν μας έχει δείξει τα ιδιαίτερα φαγητά που φτιάχνουν μόνα τους τα παιδιά στο σπίτι.


Χθες, η διάσημη μαμά μας αποκάλυψε μία ακόμα οικογενειακή τους συνήθεια. Τα σημειώματα που αφήνουν ο ένας στον άλλον. «Η αγάπη κρύβεται στις λεπτομέρειες» σχολιάζει στην ανάρτησή της στην οποία συμπεριέλαβε τρεις φωτογραφίες. Στη μία φαίνονται δύο ζωγραφιές του Απόλλωνα πάνω στο κομοδίνο της, στην άλλη ένα post-it που γράφει «καλημέρα μαμά» και στην τρίτη ένα βάζο με φρεσκοκομμένα λουλούδια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το γνωστό μοντέλο και ο Σάκης Ρουβάς με τα παιδιά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή : mothersblog.gr

Πηγή: true.gr