Μια εβδομάδα μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο μαζί με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, η Κάτια Ζυγούλη με ένα συγκινητικό και αληθινό μήνυμα αγάπης προς τον σύζυγό της, δείχνει πόσο περήφανη είναι για εκείνον αλλά αποκαλύπτει πόσο πολύ δούλεψε ο δημοφιλής τραγουδιστής για να καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα όμως τόνισε πως από τον Σάκη πήρε ένα μάθημα. Να πιστεύει στα όνειρά της και να αγωνίζεται για αυτά όσο τρελά κι αν είναι!

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης στο τέλος της συναυλίας πήρε ένα μπουκέτο λουλούδια κατέβηκε από τη σκηνή και πήγε στις θέσεις να συναντήσει την αγαπημένη του Κάτια δίνοντάς της ένα γλυκό φιλί, με τον κόσμο ενθουσιασμένο να χειροκροτά!

Διάβασε το μήνυμά της Κάτιας

Η Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο!
Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ.
Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο. Να ψάχνει με το βλέμμα του,τους δικούς του ανθρώπους.

Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση. Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρα μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου, γίνονται πραγματικότητα

Πηγή: true.gr