Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για τις εγκυμοσύνες και το σώμα της

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε μια εξομολόγηση που αφορά όλες τις μανούλες. Μιλάει ανοιχτά για το σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες, την ψυχολογία της και την προσπάθεια να διατηρήσει το κορμί της σε καλή κατάσταση.

Η Κάτια Ζυγούλη εδώ και ένα χρόνο διατηρεί το δικό της Youtube κανάλι, που ονομάζεται “Katia’s Stories”.

Μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα, μιλά για θέματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Στο πρόσφατο βίντεο του μοντέλου, που δημοσίευσε χθες, η ίδια αναφέρεται στην κυτταρίτιδα, την κατάθλιψη και τον θηλασμό και άλλα.

Κάτια Ζυγούλη: «Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο»

Κάτια Ζυγούλη: Όσα αποκάλυψε για τον θηλασμό, την κατάθλιψη και το σώμα της

“Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά[…]Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου”.

Για τον θηλασμό, η Κάτια Ζυγούλη δήλωσε πως: “Γύρω στον έναν χρόνο το καθένα. Λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο στο κάθε παιδί. Είναι από τα πράγματα που μου λείπουν πάρα πολύ, τώρα που μεγάλωσαν, γιατί όπως και να το κάνεις, παίρνεις μια σημαντικότητα από τον θηλασμό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες εσείς εκεί έξω, που επιλέγεται να μην θηλάσετε ή που δεν τα καταφέρατε, επειδή εύκολο δεν το λες, είστε λιγότερο μαμάδες. Εγώ είμαι μαζί σας[…]Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν μία χίμαιρα. Θα ήταν λιοντάρι, γιατί πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που θα ολοκληρώσει τον στόχο του και από την άλλη θα ήταν και κατσίκι, γιατί είναι ένα αγριοκάτσικο που δεν κάθεται. Θέλει να κάνει συνέχεια πράγματα[…]Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο”.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πηγή: true.gr