Το αυτοάνοσο που «ανάγκασε» την Κάτια Ταραμπάνκο να φύγει από το Survivor 4
Η Κάτια Ταραμπάνκο, το μοντέλο που διακρίθηκε στο «GNTM» αλλά και στο «Survivor 4» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ψωρίαση, το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει από ηλικία 15 ετών. Η Κάτια, που ήταν ένα από τα φαβορί στα πρώτα επεισόδια του Survivor, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης οικειοθελώς εξαιτίας κάποιου αυτοάνοσου. Σήμερα αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι αυτό το νόσημα ήταν η ψωρίαση και ότι κατά καιρούς γίνεται – όπως είπε – «πουά».

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο Survivor) να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Kαλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» είχε βρεθεί η Κάτια και μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβιώσης του ΣΚΑΪ λέγοντας: «Δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα. Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω».

Πηγή: true.gr