Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι και πάλι εδώ. Μοναχά λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Το μοντέλο αφού ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που την είχε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, βρέθηκε στη διοργάνωση του Madwalk το βράδυ της Τρίτης και έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις.

Η Αλεξανδράκη βρέθηκε στο event ως προσκεκλημένη, καθώς φέτος δεν είχε το χρόνο να συμμετέχει σε κάποιο από τα fashion shows. Είχε όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σόου, καθώς τα Madwalk 2021 ήταν τα πρώτα όπου συμμετείχε η Bubblegun των Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσαρη, με την Έλενα Τσαγκρινού και την Ιωάννα Τούνη να τραγουδούν μαζί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε το παρών και στήριξε τις φίλες της όχι μόνο με ζητωκραυγές και σχετικά stories, αλλά φορώντας και ένα φόρεμα του brand τους. Αυτό το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, ήταν γεμάτο στρας και φωσφόριζε, ενώ είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στα πόδια, επιτρέποντας στην Αλεξανδράκη να ποζάρει με το πόδι της εκτός ρούχου και να αποκαλύψει ότι αυτό είναι ένα ρούχο που συνήθως… δεν συνοδεύεται από εμφανές (;) εσώρουχο.

Αχ ρε Δήμητρα…

πηγη: media-insider.gr

Πηγή: true.gr