Δούκισσα Νομικού: Το στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1, 14 ημέρες μετά την έναρξη της εκπομπής. Ειδικότερα μετά το βίντεο που φαίνεται πως η Δούκισσα Νομικού είναι κλαμένη ενώ η Λίτσα Πατέρα προβλέπει για το ζώδιο της.

Μετά την σημερινή απουσία της για την οποία ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ευθύνεται μια επαγγελματική της υποχρέωση, ωστόσο τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωρήσει από το “Πρωινού” οριστικά, με τις διαπραγματεύσεις ωστόσο να συνεχίζονται!

Κάτι ήξερε η Λίτσα: Η πρόβλεψη της Πατέρα πως η Δούκισσα Νομικού θα έχει μπελάδες στα επαγγελματικά της

Χαρακτηριστικό είναι πως στη χθεσινή εκπομπή 22/9, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα ανέλυε το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο ανήκει η Δούκισσα Νομικού, η παρουσιάστρια φάνηκε αρκετά προβληματισμένη και δάκρυσε ακούγοντας την αστρολόγο να λέει πως βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει από μια κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Δούκισσα Νομικού: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 (η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη στις 7/11), το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε» ήταν τα λόγια της Λίτσας Πατέρα.

Όπως θα δεις, στο βίντεο στο 06:00, η παρουσιάστρια ήταν αρκετά φορτισμένη και έδειχνε να συμφωνεί απόλυτα με όσα έλεγε η αστρολόγος.

Πηγή: true.gr