Έχεις δει την Κατερίνα Ζαρίφη με κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό;

Η Κατερίνα Ζαρίφη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στα πάτρια εδάφη, στην Θήβα και πηγαίνει σε κοντινές παραλίες με τους φίλους της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πριν ξεκινήσει τις διακοπές της, ανακοίνωσε πως έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με το ραδιοφωνικό σταθμό Easy 97,2 αποφάσισε να πει αντίο και του χρόνου θα την ακούμε από τη συχνότητα του rythmos 94,9.


Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είναι αντίο… Αλλά εις το επανιδείν… Easy breakfastόπουλα κάπου εδώ πατάμε pause… Πέρασαν 3 χρόνια που για μένα το πρωινό ξύπνημα έγινε γιορτή… Γιατί κάθε μέρα εσείς μας δίνατε την δύναμη και την χαρά να ερχόμαστε αχάραγο στην παρέα μας… Και κάναμε αυτό το πρωινό ένα απ τα πιο αγαπημένα του ελληνικού ραδιοφώνου! Αλλά οι δυνάμεις εξασθενούν. Και το πρωινό ραδιόφωνο θέλει δυνάμεις για να ξυπνάς με κέφι τον άνθρωπο που σου εμπιστεύεται την μέρα του. Όποτε του χρόνου όταν ο ήλιος πέφτει θα τα λέμε από τον @rythmos949fm. Γιατί τα πανηγύρια απαγορεύτηκαν αλλά το μεγαλύτερο… επιστρέφει! Φαμίλια του @easy972gr κάνατε αυτό τον αποχαιρετισμό έναν απ τους δυσκολότερους και αιτία η αγάπη μας».

Η Κατερίνα Ζαρίφη αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις βουτιές της και δες τη φωτογραφία που πόσταρε από την παραλία!

Η Κατερίνα δημοσίευσε φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και… το σχόλιό της είναι επικό!

Ιδού η Κατερίνα με ολόσωμο μαγιό και το σχόλιό της!

Πηγή: true.gr