Η Κατερίνα Ζαρίφη ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει τόσο κιλά αλλά και γιατί δεν την απασχολεί τόσο πολύ αυτό το ζήτημα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της και ότι ο κοροναϊός την έκανε να χάσει τα περιττά κιλά.

Μιλώντας στην κάμερα του «Όλα Γκουντ» η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια».

Όσον αφορά το περιττό βάρος που κατάφερε να χάσει η ίδια ανέφερε: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

πηγη: olagiatingunaika.gr

Πηγή: true.gr