Η Κατερίνα Τοπάζη, με ιδιαίτερη πατρίδα τη Θεσσαλονίκη, είναι τραγουδίστρια. Στην Αμερική έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Της: Έπη Τρίμη

Από το 2009, η τραγουδίστρια ζει εκεί, μαζί με τον γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη.

Δεν ήθελα να ντρέπεται για εμένα το παιδί μου
Στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Τοπάζη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.


«Είμαι ειρηνικό άτομο και δεν είχα το ψώνιο να φαίνομαι. Είχα το ψώνιο να είμαι καταπληκτική σε αυτό που κάνω. Θαυμαστής είχε πετάξει ολόκληρο το τραπέζι με τα ποτήρια πάνω στην πίστα. Φοβήθηκα λίγο από αυτή την ακραία εκδήλωση θαυμασμού», είπε αρχικά η Κατερίνα Τοπάζη.Η Κατερίνα Τοπάζη πρόσθεσε επίσης: «Ήμουν προετοιμασμένη τότε να απαντήσω για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα το παιδί μου να ντρέπεται για εμένα. Υπήρξαν φορές που ήμουν στεναχωρημένη με το διαζύγιο γιατί ακούστηκαν πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα».

Σε παλιότερη συνέντευξη η Κατερίνα Τοπάζη είχε αναφερθεί στον χωρισμό της με τον γνωστό τραγουδιστή αποκαλύπτοντας τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτό το σημείο.

«Γίνανε λάθη και από τις δύο πλευρές πιστεύω. Εγώ παράτησα την δουλειά και αυτό άρχισε να μου στοιχίζει. Δεν ήμουν ευτυχισμένη, ποιος έφταιγε; Δηλαδή θα μπορούσα να μην το είχα κάνει. Δεν μπορώ να ρίξω τα δικά μου τα λάθη στον άλλο άνθρωπο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Είμαι φίλη με τον Χριστόφορο
“Είμαι πάρα πολύ μαμά και είμαι φιλική όχι “φίλη φίλη”. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γονιός πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα γονιός. Είμαι παραδοσιακή σε όλα μου. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Μιλάμε για τα προσωπικά μας αλλά μέχρι ενός σημείου”. Σε άλλη της συνέντευξη είχε πει η Κατερίνα Τοπάζη: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον πατέρα του Χριστόφορου ( σ.σ. Δάντης) είχαμε ένα αυτοκινητιστικό κι εγώ χτύπησα πολύ σοβαρά τότε και σώθηκα, ήταν ένα από τα θαύματα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έταξα στον Άγιο Χριστόφορο, που είναι ο προστάτης των οδηγών, να δώσω το όνομα του στο παιδί μου, αν είναι αγόρι. Έξι χρόνια μετά ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου, το 2000 και δεν ξέχασα ποτέ το τάμα μου. Μάλιστα όταν στο υπερηχογράφημα δεν φαινόταν το φύλο του μωρού μέχρι τον τελευταίο μήνα, έλεγα ότι είναι αγόρι, ήμουν τόσο σίγουρη. Όταν τον είχα στην κοιλιά μου, μιλούσα σε αγόρι. Η πίστη μου είναι το πιο δυνατό μου σημείο.»

Η μάνα μου ήταν ο μεγάλος έρωτάς μου
Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα μου και η αδελφή μου βρίσκεται στην Αθήνα, στη Γλυφάδα. Το δύσκολο κομμάτι της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» ξαφνικά τη μητέρα μου, σε ηλικία 46 ετών.»«Είχε ανεύρυσμα στο κεφάλι και δεν το γνωρίζαμε. Έτυχε να είμαστε οι δυο μας στο σπίτι κι έπεσε δίπλα μου, έκανε ρήξη το ανεύρυσμα… Κρατήθηκε στη ζωή 5 – 6 ημέρες με μηχανική υποστήριξη. Τώρα θα ήταν 63 χρονών, αν ζούσε, «έφυγε» το 1999. Όμορφη γυναίκα… Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια για μένα, γιατί ήμασταν πολύ δεμένες. Η μάνα μου ήταν ο μεγάλος έρωτάς μου. Ευτυχώς, μετά έγινε ο γιος ο Χριστόφορος. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου, αλλά έχω μεγάλη πίστη στον θεό κι αυτό με σώζει πάντα. Έχω βιώσει ένα θαύμα», είχε πει η Κατερίνα Τοπάζη στο Λοιπόν.

Πηγή: true.gr