Μόνο η Κατερίνα Στικούδη θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιο παραλήρημα

Η Κατερίνα Στικούδη είναι το απόλυτο θηλυκό ,γυναίκα κόλασn και πειρασμός. Σε κάθε της βήμα τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό και κάνει τις γυναίκες να ζηλεύουν το θεϊκό κορμί της.

Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον χορό, είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, εφόσον από το μόντελινγκ και το χώρο της μόδας μεταπήδησε στο χώρο της μουσικής…

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς.

Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Το 2008, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Λόλα» ενώ την ίδια περίοδο ανέλαβε την παρουσίαση της μακροβιότερης μουσικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης του «Mega Star» στο Mega Channel.

Παρέμεινε στο πόστο της παρουσιάστριας της εκπομπής για τρεις τηλεοπτικές σεζόν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 που το κανάλι αποφάσισε την ολοκλήρωση της εκπομπής μετά από 22 χρόνια μετάδοσης.

Πλέον παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το τηλεοπτικό show μόδας στο κανάλι του Skai ,My Style Rocks, με κριτική επιτροπή τον Λάκη Γαβαλά, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Eμείς την τσακώσαμε σε πολύ αποκαλuπτικό βίντεο πάνω στην σκηνή να μας δείχνει την απίστευτη πίσω όψη της!

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr