Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να είναι πάντα λαμπερή στις φωτογραφήσεις της ή στις εμφανίσεις της γενικότερα, δεν υπήρξε όμως πάντα σέξι και εκρηκτική όπως την έχουμε συνηθίσει.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών να είναι κάτι τέτοιο; Ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι όπως εκείνα της ηλικίας της μόνο που εκείνη λάτρευε τον αθλητισμό και ασχολούνταν ιδιαίτερα με τον υγρό στίβο. Από το… χρονοντούλαπό της ξέθαψε μία παλιά φωτογραφία της πριν από 27 ολόκληρα χρόνια, το 1994, όταν ήταν ακόμα 9 ετών.

Τότε ασχολούταν με την κολύμβηση όμως δεν ήταν όλα ρόδινα. Ήταν αρκετά αγχωμένη κάθε φορά που εμφανιζόταν στην πισίνα για κάποιο αγώνα.

Όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας της:

«Κολύμβηση, αγώνες, άγχος…
Πολλά τα θετικά .. πόσο να αντέξεις όμως?
Ποτέ σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου?
Ο τρόπος που σφίγγω τα χεράκια μου προδίδει το άγχος και το στρες που είχα…»

Άλλωστε, η Κατερίνα ασχολούταν σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το συγκεκριμένο άθλημα. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μπορεί η ζωή και οι ευκαιρίες που της δόθηκαν από πολύ νεαρή ηλικία να την οδήγησαν αργότερα σε πολύ διαφορετικά μονοπάτια όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Κατερίνα διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Οι ατέλειωτες ώρες προπονήσεων βλέπετε στην πισίνα, φέρνουν πάντα καλά αποτελέσματα.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία παρακάτω:

Η Κατερίνα είναι σίγουρα μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και δεν περνάει απαρατήρητη.

Από μικρή είχε λατρεία για τον αθλητισμό και κυρίως για τον υγρό στίβο.

Άλλωστε λατρεύει το υγρό στοιχείο.

Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία της από το 1994, ενώ ετοιμαζόταν για αγώνες κολύμβησης σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr