Κατοικία Κατερίνας Παπουτσάκη στον Χολαργό: Η γνωστή ηθοποιός αντίκριζε κάθε πρωί επί πολλά χρόνια από το σπίτι της, την Ακρόπολη. Όμως, η ίδια και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν μετακομίσει πλέον σε πιο ήσυχο προάστιο του Χολαργου. Οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα ζεστό και όμορφο σπίτι για τα παιδιά τους, Κίμωνα και Μάξιμο.

Κατοικία Κατερίνας Παπουτσάκη στον Χολαργό: Λίγα λόγια για το νέο σπίτι της Ελληνίδας ηθοποιού
Το ζευγάρι ζει σε ένα άνετο και πολύ φωτεινό διαμέρισμα. Το συγκεκριμένο σπίτι έχει διαμορφωθεί με βασικό γνώμονα τις ανάγκες των γιων τους. Έτσι, σφύζει από ζωντάνια και χαρά. Το σαλόνι μοιάζει πραγματικά ευρύχωρο, οι μπαλκονόπορτες είναι μεγάλες και αφήνουν το φως να λούσει τα δωμάτια, το παιδικό δωμάτιο είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, χαρούμενα στοιχεία που ενθαρρύνουν το παιχνίδι και τη δημιουργία. Την ίδια στιγμή ένα όμορφο τζάκι κυριαρχεί στη μέση του διαμερίσματος και μία μεγάλη, υπερμοντέρνα κουζίνα με όλες τις ανέσεις σε προσκαλεί να μαγειρέψεις κάθε λογής έδεσμα.

Τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες από τον προσωπικό τους χώρο στο ίνσταγκραμ. Ας δούμε μερικές από αυτές, παίρνοντας μία γεύση από τον ζεστό παράδεισο που έχουν δημιουργήσει για τα παιδιά τους. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν δεκαεπτά φωτογραφίες από την κατοικία της Κατερίνας Παπουτσάκη στον Χολαργό:Πηγή: true.gr