Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της
Το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2), με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου, στην οποία μίλησε για το διαζύγιό της και τη δικαστική διαμάχη της με τον Πάνο Καλλίτση (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη), η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως είχε σταθεί στο πλευρό της φίλης της σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η γνωστή booker μοντέλων αποκάλυψε πως όταν έφυγε από το σπίτι της πριν πέντε χρόνια πήγε να μείνει στην αδελφική της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να πάρει θέση καθώς είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

Η αναφορά της Κατερίνας Καραβάτου στην Έλενα Χρστοπούλου
«Δεν μπορώ να πω περισσότερα εγώ, καταρχήν γιατί αυτή η υπόθεση στην οποία αναφέρεται η Έλενα για πρώτη φορά δημοσίως είναι στα δικαστήρια. Ο άλλος λόγος είναι γιατί εγώ είμαι βαθιά συναισθηματικά εμπλεκόμενη οπότε θα πρέπει να είμαι δίκαιη. Όταν ένα παιδί είναι μοναχοπαίδι και δεν έχει αδέρφια, τα αδέρφια συνήθως τα αντικαθιστά με τους φίλους του. Επειδή το έχω κάνει αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πάω παραπέρα.

Είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν μπορώ να πω παραπάνω γιατί έχω συναισθηματική εμπλοκή. Ισχύει αυτό, όταν έγινε αυτή η ιστορία, η Έλενα ήρθε σπίτι μου. Κοιμόταν στο κρεβάτι του Αρίωνα, εκεί ήθελε. Αυτά είναι τα δικά μας, τα προσωπικά μας…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίτση για την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου
Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλλίτσης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόρριψη της αγωγής των μαρτύρων και την αντιδικία με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Όλα αυτά έχουν δοθεί, έχει κλείσει για μένα όλη αυτή η υπόθεση. Έχουν δοθεί όλα στους δικηγόρους και τα κάνουν όλα όπως πρέπει. Είναι υποθέσεις που είναι εν εξελίξει και περιμένω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης» ανέφερε ο γνωστός κομμωτής.

Πηγή : youweekly.gr

Πηγή: true.gr