Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού το προηγούμενο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η παρουσιάστρια έμαθε για το θάνατο της μητέρας της ενώ βρισκόταν στον αέρα του «Τι λες τώρα;» και έφυγε αμέσως με τη Μαρία Ηλιάκη να ενημερώνει τους τηλεθεατές για το τι συνέβη λέγοντας: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα. Η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

Χθες η Κατερίνα Kαραβάτου επέστρεψε στο πόστο της στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega εμφανώς συγκινημένη και ντυμένη στα μαύρα. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μια φωτογραφία της αγαπημένης της μαμάς της από τη βάφτιση της κόρης της Αέλιας και έγραψε:

“Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή:

Πηγή : fthis.gr

Πηγή: true.gr