Η Κατερίνα Καραβάτου έχασε τη μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια το πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής γι’ ατό και έφυγε άρον άρον από την εκπομπή στο MEGA «Τι λες τώρα».

Ειδικότερα, λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής (30/10), η Μαρία Ηλιάκη έκανε γνωστή την είδηση λέγοντας: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

Η Κατερίνα Καραβάτου αγαπούσε πολύ τη μητέρα της Κική και εκείνη την Κατερίνα φυσικά, καθώς είναι και μοναχοπαίδι, ενώ σημειώνεται πως πλέον η παρουσιάστρια δεν εν ζωή τους γονείς της, αφού ο πατέρας της έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, στις 25 Νοεμβρίου του 2020 η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την πρωινή εκπομπή της παρουσιάστριας στο Star «Στη φωλιά των Κου Κου» δίνοντας έτσι τις ευχές της για τα γενέθλια της κόρη της.


Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής, μιας και εκείνη την περίοδο λόγω της καραντίνας είχε τηρήσει όλα τα μέτρα μένοντας σε απόσταση από τη μητέρα της, κυρία Κική η οποία ζούσε εκτός Αθηνών.

πηγη: tilestwra.com

Πηγή: true.gr