Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Χθες ο παρουσιαστής έριξε κι άλλο… λάδι στη φωτιά και μία νέα κόντρα μεταξύ τους μόλις ξεκίνησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet αρνητικά σχόλια για την παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, με τους διαδικτυακούς φίλους της Κατερίνας να την ενημερώνουν σχετικά.

Τα εν λόγω σχόλια είχαν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι κ τον λυπάμαι…τίποτα άλλο» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και παρουσιαστή που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα…πόσο κρίμα».

Δείτε παρακάτω:

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεργάστηκαν πριν από 12 χρόνια
στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί». Τον Νοέμβριο του 2020, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της πως ο παρουσιαστής για άγνωστο λόγο την είχε κάνει Unfollow στο Instagram: «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί. Για μένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι το πιο αδικημένο πρόσωπο στον ΑΝΤ1».

Πηγή: true.gr